Hvem er vi?

Den første Gastronetten Smørrebrød åbnede på Nørrebro tilbage i marts 1982 og har siden hen skiftet generation 2 gange, samt destination og hver gang er butikken rykket nærmere på Danmarks bedste ø, Amager – Denne gang ligger vi midt i hjertet!
Nu kommer 3. generation til, Maria Preisler, som vil drive forretningen videre i samme ånd og med samme kvalitetskrav – Netop som det skal være.

Kendetegnet på Gastronetten Smørrebrød har altid været dejlig kundebetjening og kvalitets mad til fornuftige penge. Dét fortsætter vi selvfølgelig med!

 • Maria

  Ejer
  Maria er 3. generation smørrebrødsjomfru i familien, og fører med stor glæde navnet "Gastronetten" videre fra sin bedstemor og søster. Altid glad og smilene og er ikke nærig med at dele en flæskesvær ud, hvis man spørger pænt!
 • Tommy

  Alt-mulig-manden
  Tommy er Maria's forlovede og ham som ordner alt det praktiske, så Maria kan gøre dét hun er bedst til: Lave mad, og lade Tommy spise den!
 • Åse

  Smørrebrødsassistent
  Åse er stadig ny, så tag godt i mod hende - Hun vil typisk betjene kunderne, når Maria har travlt med at tilberede de varme retter